BALUSTRADE DIN INOX

Balustradele de inox au inceput sa fie mult utilizate in arhitectura cladirilor, fiind un produs cu un grad mare de rezistenta la coroziune, rezistenta statica la variatii de temperatura, rezistenta la rupere si foarte usor de intretinut.
  Balustradele din inox ofera eleganta si stil arhitecturii caminului dumneavoastra, asigurandu-va totodata protectie si siguranta. Calitatea exceptionala a materialului ofera produselor din inox multiple avantaje cum ar fi rezistenta ridicata, intretinerea foarte usoara sau rafinamentul acestora.
  Balustradele din inox pentru balcoane, ofera e serie de avantaje, atat estetice cat si practice. Imbinand utilul cu placutul, otel-inoxul se va transpune intr-o maniera mult mai benefica decat orice alt material de rezistenta folosit la delimitarea balcoanelor. Pe langa rolul de protectie, balustradele din otel-inox ofera un aspect exterior deosebit de placut locuintei dumneavostre.

In sprijinul dumneavoastra, noi venim cu modele realizate existente in baza noastra de date , pe care le putem prezenta la cererea dumneavoastra. In eventualitatea in care vom primi din partea dumneavoastra o cerere de oferta va vom contacta, pentru a stabili cateva detalii cu privire la modelul, dimensiunile si amplasamentul balustrazii.
Intoarcerile mainii curente, pot fi facute prin coturi curbe sau taiere in unghi.
La imbinarea tuturor acestor elemente se va folosi sudura in Argon de tip TIG , WIG impreuna cu vergele sudura TIG (WIG) acestea realizanduse cu aparatura de ultima generatie.