• Balustrade Inox

  Balustradele din inox ofera eleganta si stil arhitecturii caminului dumneavoastra, asigurandu-va totodata protectie si siguranta.

  mai mult [+]

 • Scari

  Construim scari pe structura din otel-inox cu trepte din lemn masiv, dupa documentatia beneficiarului sau dupa documentatia proprie

  mai mult [+]

 • Copertine

  Pe langa functionalitatea si ornamentele de exceptie, copertinele din inox ofera o rezistenta si o robustete


  mai mult [+]

 • Mobilier si Vitrine

  Mobilierul si vitrinele din inox  se preteaza utilizarii in industria farmaceutica si alimentara datorita caracterului neutru al acestuia.

  mai mult [+]

 Lumea de azi nu se multumeste numai cu imobile spatioase, este preocupata si de crearea unui mediu ambiantal, elegant si confortabil cu lini si finisaje moderne. Total Inox, ofera caminului sau societatii dumneavoastra eleganta, rafinament, personalitate.

Infiintata in 2003, societatea comerciala Total Inox este recunoscuta in domeniul amenajarilor interioare si exterioare pentru calitatea produselor si a finisajelor ireprosabile.
Va punem la dispozitie urmatoarele produse: balustrade inox, balustrade inox-lemn, balustrade inox-sticla, balustrade inox-policarbonat, scari combintate (inox-lemn; inox-sticla; otel-lemn), copertine inox-policarbonat, litere volumetrice, mobilier si vitrine din inox ( industria farmaceutica si alimentara ).

Total Inox este o companie nationala ce se situeaza pe pozitia de lider in domeniul confectiilor din inox . Oferim calitate, profesionalism, rapiditate, seriozitate si nu in ultimul rand preturi accesibile , astfel incat dumneavoastra, clientii nostrii sa fiti multumiti de serviciile si colaborarea cu societatea noastra.

Noi dam stralucire casei Dumneavoastra